Loading...

ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ + diet coaching

Thin...positive

Thin ... Positive

O καταξιωμένος διαιτολόγος και συγγραφέας Ευάγγελος Ζουμπανέας παρουσιάζει στο νέο του βιβλίο όσα συνέλεξε χάρη στην εμπειρία δεκαετιών.
Η προσέγγιση καλύπτει το σημαντικότερο μέρος του πληθυσμού και θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να κάνουν ένα τεράστιο άλμα στην ποιότητα ζωής τους με την εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων στους τομείς της υγείας και της διατροφής.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ "Thin...Positive";

Το βιβλίο αυτό αποτελεί για μένα το "ευαγγέλιο" της διατροφής! Είναι ο καθημερινός οδηγός της διατροφής μου.Ο αναγνώστης ανακαλύπτει το μυστικό της καθημερινής του διατροφής μακριά από στερητικές δίαιτες και ακρότητες. Ο κύριος Ζουμπανέας χαρίζει απλόχερα τις γνώσεις του και δίνει τη λύση στο αιώνιο πρόβλημα αντρών και γυναικών γύρω από το βάρος τους! Παράλληλα αποτελεί ένα βασικό βοήθημα για τα άτομα που αντιμετωπιζουν διατροφικες διαταραχές! Συγχαρητήρια κύριε Ζουμπανέα για τα συγγράμματά σας.. Συνεχίστε έτσι!

papakiz89

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ "Thin...Positive";

Διατηρώντας ένα θετικό νεύμα του προσώπου μου σε όλα τα παρακάτω σχόλια, θα προσθέσω το πόσο ανθρώπινος και αληθινός είναι. Φερόμενος με σεβασμό στους αναγνώστες του και κυρίως στους επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων. Για ακόμη μια φορά, μας προσφέρει 160 σελίδες περιεκτικής ''τροφής'', που διεγείρει όλες τις αισθήσεις μας -ξανά-.

alexandri42000

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο θεραπευτής πρέπει να το πιστεύει περισσότερο αλλά ο ασθενής να το θέλει περισσότερο…

Ευάγγελος Ζουμπανέας
Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος, Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity, με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη διατροφική και ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών πρόσληψης τροφής όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.
Την περίοδο 2006-2007 διετέλεσε υπεύθυνος του Διαιτολογικού Τμήματος της Μονάδας Εφηβικής Υγείας στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και από το 2007 παραμένει τακτικός εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος της Μονάδας.

DIET COACHING APP

Μια «έξυπνη εφαρμογή», που ζωντανεύει τις προτάσεις διατροφικής φροντίδας από το βιβλίο “Thin… positive” του διαιτολόγου- διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανεά και τις εφαρμόζει μέσω γευστικών προτάσεων και συνταγών από τα βιβλία του “Σεφ στο παρά πέντε” και «Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα μαμά;» καθώς και από τις προτάσεις των συνεργατών του. Οι ιδέες, οι συνδυασμοί και οι προτάσεις, βασισμένες στη Μεσογειακή Διατροφή, δίνουν γεύση και χρώμα στην καθημερινότητα μέσω μιας εμπνευσμένης εφαρμογής.

Ο κάθε χρήστης έχει πλέον στο χέρι του πολλαπλές διατροφικές επιλογές για ένα ημερήσιο προσωπικό μενού με ιδέες και συνταγές για καθημερινή χρήση. Σύμφωνα με τις ορέξεις του μπορεί να επιλέξει τα τρόφιμα της αρεσκείας του και να φτιάξει ένα πλήρες γεύμα ή σνακ, εξασφαλίζοντας καλή θρέψη και θετική διάθεση, που συνεπάγεται καλή υγεία και ένα σωστό σωματικό βάρος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Please trust us, we will never send you spam